Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia maarakennusalan osaajia.

Tietoa avoimista työpaikoistamme löydät mm.  kotisivumme uutisista, ja työ- ja elinkeinotoimiston Internet-sivuilta: www.mol.fi, sekä www.oikotie.fi -palvelusta.

Avoimiin työtehtäviin voit jättää hakemuksen oheisen työnhakulomakkeen kautta, tai toimittaa hakemuksesi henkilöstöhallintoomme.

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, mutta olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Konevuori Oy:n palveluksessa, jätä avoin hakemuksesi meille työnhakulomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä jos osaamistasi vastaavaa työtä hakemuksen voimassaoloaikana (6kk) ilmenee.

 

Työskentely Konevuori Oy:ssä

Työllistämme ympärivuotisesti n. 60 maan-rakentamisen ammattilaista erilaisissa työtehtävissä.

Käytössämme olevia ammattinimikkeitä ovat mm. koneenkuljettaja, kuorma-autonkuljettaja, rakennusmies, työnjohtaja, työmaapäällikkö sekä projekti-insinööri.

Tarjoamme myös mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja alan opiskelijoille.

 

Työhyvinvointi

Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää ja tätä kuvaa henkilöstömme erittäin pieni vaihtuvuus.

Järjestämme vuosittain koko yrityksen henkilöstölle yhteisiä tapahtumia mm. alan messujen, tarvittavien koulutusten, sekä muun hauskan yhdessäolon merkeissä.

Liikunta on tärkeä tekijä jokaisen fyysisen ja psyykkisen jaksamisen tukemisessa. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan, henkilöstömme käytössä on liikuntasetelietu ja koko henkilöstöllemme avoin viikoittainen yhteinen liikuntavuoro.